Meer over de Schaal voor Persoonlijke Autonomie

De Schaal voor Persoonlijke Autonomie (S.P.A.) is ontwikkeld door de psychologen van De Bel & Co op basis van de Vragenlijst Interpersoonlijk Gedrag, een wetenschappelijke test die al vele jaren in gebruik is. Voor meer informatie, neem contact op met info@debel.co

Professioneel gebruik door psychologen

Je kunt als gediplomeerd psycholoog (A&G, A&O of BIG-geregistreerd) er ook voor kiezen zelf tests af te nemen bij je cliƫnten. Hiervoor meld je je eerst aan. Eenmaal aangemeld krijg je een e-mail met de instructies om je account aan te maken.

Op je accountpagina kun je kredieten bestellen, de uitgebreide testresultaten inzien en instructies vinden over de interpretatie. Ook is het mogelijk per ingevulde S.P.A. een pdf te downloaden.

Voor het optimaal benutten van de inzichten die de S.P.A. te bieden heeft, geven wij regelmatig een halve dag training. Ook is het mogelijk supervisie te krijgen in het gebruik van de S.P.A. (telt ook als supervisie-uren voor de A&O en A&G-registratie).

Wil jij je als gebruiker aanmelden? Klik dan hier

Wil je eerst meer informatie? Mail dan naar info@debel.co

Auteursrechten

De auteursrechten van de Schaal voor Persoonlijke Autonomie liggen bij Saskia de Bel.

Verveelvoudiging, distributie, commercialisatie of exploitatie, ongeacht de vorm of de middelen, is enkel mogelijk mits voorafgaande en schriftelijke toestemming van De Bel & Co Psychologen. U kunt hiervoor contact opnemen met Saskia de Bel (via info@debel.co)

Vertalingen, wijzigingen of bewerkingen zijn niet toegestaan, tenzij vooraf toestemming werd verkregen van De Bel & Co Psychologen.

Bij gebruik voor onderzoeksdoeleinden wordt de auteur gevraagd om, naast de gangbare goedkeuringen, de resultaten van de studie die op basis van de beschikbare informatie op deze site werd uitgevoerd, aan De Bel & Co te bezorgen.

Privacy

We maken je er op attent dat de door jou verstrekte persoonsgegevens zoals geslacht, leeftijd en opleidingsniveau worden opgenomen in het gegevensbestand van autonomietest.nl. Deze gegevens worden anoniem verwerkt en enkel gebruikt voor onderzoeksdoeleinden en om de vragenlijst te optimaliseren.

De antwoorden op de vragenlijst worden eveneens bewaard voor onderzoeksdoeleinden. Geen van de gegevens die je invult, is herleidbaar tot jou als persoon. Bovengenoemde gegevens worden tien jaar bewaard. Geen enkele data worden gedeeld. Indien je wilt dat we jouw data verwijderen, mail dan naar info@debel.co

Op deze website worden geen cookies gebruikt en wordt dus geen informatie opgeslagen over je gebruik van de website.

Start de test